Klantenevent team Beleid en Financiën – Nazareth 04/06

Datum: 04/06/2024
Tijd: 09:00 - 15:00

Locatie
Qubiz Business Center & Events (Site Cipal Schaubroeck)
Steenweg Deinze 154
9810 Nazareth


Het team Beleid en Financiën nodigt u uit op hun klantenevent, op 4, 6 of 11 juni op 3 verschillende locaties, dicht bij uw deur.

Het event staat in het kader van vernieuwing: hoever staan we en wat dient er nog te gebeuren?
Doe mee aan een dag met inspirerende presentaties, vernieuwende inzichten en netwerkmogelijkheden.

Vanaf 9.00u bent u welkom voor een verse kop koffie, zodat we omstreeks 9.30u van start gaan met de volgende onderwerpen:

Navigeren door de nieuwe wetgeving – aanpassingen in het financiële landschap
Geert Mertens van ABB bespreekt de impact van de nieuwe wetgeving en de bijhorende aanpassingen in het financiële landschap. Met de start van een nieuwe legislatuur komen er vaak veranderingen en uitdagingen op ons af, die van invloed zijn op onze financiële strategieën en bedrijfsvoering.
In deze sessie ligt de nadruk op praktische tips en strategieën om deze veranderingen effectief te implementeren, naleving te garanderen en kansen te benutten die zich voordoen in dit nieuwe juridische kader.

Ontdek de kracht van financiële inzichten en rapporten
Aansluitend op de sessie van ABB zoomen we in op de praktische werking van BBC 3.0 binnen onze BBC-Suites.

Een introductie tot artificiële intelligentie
Tijdens deze sessie neemt Jan Van de Poel van SeeMe.ai u mee in de boeiende wereld van artificiële intelligentie. 
Wat is AI nu eigenlijk? Hoe kan u met behulp van AI de groei en prestaties van uw organisatie verbeteren?

Stilte voor de storm
De afgelopen jaren hebben wetgeving en verschillende technologieën voor revoluties en innovaties gezorgd in credit management. SEPA in combinatie met mobiele telefonie heeft gezorgd voor nieuwe betaaltechnologieën zoals POM, Twikey, QR-codes, etc. Steeds sterkere processoren hebben een ware revolutie ontketend in de automatische verwerking van binnenkomende documenten en de wetgeving rond PEPPOL zal deze geautomatiseerde verwerking enkel nog verder versnellen. Tijdens deze sessie bekijken we samen welke nieuwe wetgeving en technologieën hun stempel zullen drukken op het credit management van de toekomst. Zal AI een volgende reeks nieuwe producten en diensten inluiden? Is een aanmaning op papier gedoemd om te verdwijnen? Welke impact zal phishing op digitale communicatie hebben in de toekomst? U komt het allemaal te weten in deze sessie.

Een blik vooruit
Tijdens deze sessie staan we stil bij de ontwikkeling van onze bestaande toepassingen, geven we een kijk achter de schermen van ons vernieuwingstraject en blikken we vooruit. We lichten een tip van de sluier op en laten zien wat de toekomst in petto heeft.

Lunch

Perfectioneer uw financiële strategieën met deskundige consultancy
Ontdek hoe onze consultants uw financiële doelstellingen kunnen versterken en uw bedrijfsresultaten verbeteren. In deze sessie laten we zien hoe onze diepgaande kennis en ervaring op het gebied van financiën uw organisatie kunnen transformeren. Van het identificeren van kostenefficiëntie tot het implementeren van nieuwe toepassingen, wij staan klaar om uw bestuur naar nieuwe hoogten te brengen.
Ook getuigen enkele van onze klanten over hun ervaringen met onze financiële toepassingen.

 

Ontdek de kracht van Pepperflow voor optimaal financieel beheer
Stap in de wereld van efficiënt financieel beheer met Pepperflow, het geavanceerde programma dat uw financiële processen vereenvoudigt en optimaliseert. Leer hoe Pepperflow u in staat stelt om beter geïnformeerde beslissingen te nemen en uw financiële strategieën te versterken, terwijl u bespaart op tijd en middelen.

 

Bescherm uw financiële dienst – Cybersecurity in de schijnwerpers
Met de voortdurende digitalisering en het toenemende gebruik van technologieën binnen de financiële sector, staat cyber security centraal om de integriteit en veiligheid van uw financiële gegevens en systemen te garanderen. We bespreken de uitdagingen en risico’s en tonen u hoe ermee om te gaan. Hoe identificeert u potentiële dreigingen? Hoe implementeert u effectieve preventieve maatregelen en incidentresponsplannen? Versterk uw kennis over cyber security, zodat u uw financiële diensten kunt beschermen en weerstand kunt bieden in een steeds veranderend digitaal landschap.

 

Om 15.00 uur sluiten we af en heeft u de kans om te netwerken met collega’s uit uw sector terwijl u geniet van een hapje en een drankje.

 

Wanneer

  • dinsdag 4 juni 2024 vanaf 09.00u in Nazareth – zaal Qubiz, Steenweg Deinze 154.
    Inschrijven kan tot en met 27 mei.

Doelgroep

  • Financiële directeurs;
  • Diensthoofden en medewerkers van de financiële dienst.

Inschrijven

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.