Klantenevent team Beleid en Financiën – Nazareth 04/06

Datum: 04/06/2024
Tijd: 09:00 - 15:00

Locatie
Qubiz Business Center & Events (Site Cipal Schaubroeck)
Steenweg Deinze 154
9810 Nazareth


Het team Beleid en Financiën nodigt u uit op hun klantenevent, op 4, 6 of 11 juni op 3 verschillende locaties, dicht bij uw deur.

Het event staat in het kader van vernieuwing: hoever staan we en wat dient er nog te gebeuren?
Doe mee aan een dag met inspirerende presentaties, vernieuwende inzichten en netwerkmogelijkheden.

Vanaf 9.00u bent u welkom voor een verse kop koffie, zodat we omstreeks 9.30u van start gaan met de volgende onderwerpen:

Navigeren door de nieuwe wetgeving – aanpassingen in het financiële landschap
Geert Mertens van ABB bespreekt de impact van de nieuwe wetgeving en de bijhorende aanpassingen in het financiële landschap. Met de start van een nieuwe legislatuur komen er vaak veranderingen en uitdagingen op ons af, die van invloed zijn op onze financiële strategieën en bedrijfsvoering.
In deze sessie ligt de nadruk op praktische tips en strategieën om deze veranderingen effectief te implementeren, naleving te garanderen en kansen te benutten die zich voordoen in dit nieuwe juridische kader.

Ontdek de kracht van financiële inzichten en rapporten
Aansluitend op de sessie van ABB zoomen we in op de praktische werking van BBC 3.0 binnen onze BBC-Suites.

Optimaliseer uw debiteurenbeheer met efficiëntie en gemak
Tijdens deze sessie demonstreren we CSdebiteuren en belichten we de verschillende functionaliteiten en voordelen. U leert hoe u betalingsachterstanden kunt identificeren, effectieve communicatie kunt onderhouden met klanten en de naleving van betalingstermijnen kunt verbeteren.
Of u nu een financieel directeur, credit controller of debiteurenbeheerder bent, CSdebiteuren biedt u de tools die u nodig heeft om uw debiteurenproces te stroomlijnen en uw cashflow te optimaliseren. Ontdek er alles over tijdens deze sessie.

Klantencases, succesverhalen, ‘een blik vooruit’
In deze sessie delen enkele van onze klanten hun ervaringen met onze meest recente financiële toepassingen. Ontdek uit de eerste hand hoe onze innovatieve oplossingen hun bedrijfsprocessen, hun efficiëntie en hun resultaten hebben geoptimaliseerd.
Bovendien lichten we een tip van de sluier op en komt u meer te weten over wat we in de toekomst voor u in petto hebben!

Perfectioneer uw financiële strategieën met deskundige consultancy
Ontdek hoe onze consultants uw financiële doelstellingen kunnen versterken en uw bedrijfsresultaten verbeteren. In deze boeiende sessie laten we zien hoe onze diepgaande kennis en ervaring op het gebied van financiën uw organisatie kunnen transformeren. Van het identificeren van kostenefficiëntie tot het implementeren van nieuwe toepassingen, wij staan klaar om uw bestuur naar nieuwe hoogten te brengen. Grijp deze kans en leer hoe consultancy uw financiële toekomst kan vormgeven.

 

Lunch

 

Ontdek de kracht van Pepperflow voor optimaal financieel beheer
Stap in de wereld van efficiënt financieel beheer met Pepperflow, het geavanceerde programma dat uw financiële processen vereenvoudigt en optimaliseert. Leer hoe Pepperflow u in staat stelt om beter geïnformeerde beslissingen te nemen en uw financiële strategieën te versterken, terwijl u bespaart op tijd en middelen.

Bescherm uw financiële dienst – Cybersecurity in de schijnwerpers
Met de voortdurende digitalisering en het toenemende gebruik van technologieën binnen de financiële sector, staat cyber security centraal om de integriteit en veiligheid van uw financiële gegevens en systemen te garanderen. We bespreken de uitdagingen en risico’s en tonen u hoe ermee om te gaan. Hoe identificeert u potentiële dreigingen? Hoe implementeert u effectieve preventieve maatregelen en incidentresponsplannen? Versterk uw kennis over cyber security, zodat u uw financiële diensten kunt beschermen en weerstand kunt bieden in een steeds veranderend digitaal landschap.

 

Om 15.00 uur sluiten we af en heeft u de kans om te netwerken met collega’s uit uw sector terwijl u geniet van een hapje en een drankje.

 

Wanneer

  • dinsdag 4 juni 2024 vanaf 09.00u in Nazareth – zaal Qubiz, Steenweg Deinze 154.
    Inschrijven kan tot en met 27 mei.

Doelgroep

  • Financiële directeurs;
  • Diensthoofden en medewerkers van de financiële dienst.

Inschrijven

Inschrijven

Tickets

Soort ticket Plaatsen
Klantenevent van het team Beleid en Financiën - Nazareth 04/06
Geef hier de gegevens in van deelnemer 1

Nee
Ja

Registratiegegevens

Vermeld hier de administratieve contactgegevens van het bestuur/organisatie