Core HR Invoermodule – 8 oktober en 7 november 2024 – Webinar

Datum: 08/10/2024 - 07/11/2024
Tijd: 09:00 - 15:00


Met het oog op vernieuwing en het verder digitaliseren zal voor uw bestuur de invoermodule in CoreHR opgestart worden. Deze module dient voor de aanmaak en beheer van de persoons- en overeenkomstgegevens. Samen met u willen we stap voor stap deze module en nieuwigheden toelichten en ontdekken.

Het aanleren van de module verloopt deels via een digitale opleiding en deels via instructievideo’s. Door middel van deze instructievideo’s  voorzien we in de mogelijkheid om vóór de opleiding reeds basiskennis te verwerven over de invoermodule. De praktijk leert ons dat leerstof van de opleiding dieper inwerkt na het volgen van een korte introductie vooraf. Wij bezorgen onze deelnemers dus vooraf een reeks instructievideo’s om de Lima Core HR omgeving te verkennen.

Tijdens de digitale opleiding bouwen wij verder op de reeds verworven basiskennis. Wij maken in detail kennis met het digitaal loondossier en zullen we ook oefeningen maken om praktijkervaring op te doen alvorens u zelf aan de slag gaat in de applicatie.

Enkele topics die wij zeker tijdens de opleiding gaan behandelen:

  • Invoeren van persoonsgegevens
  • Bepalen van de loopbaangegevens
  • Raadplegen van rapporten
  • Verduidelijking van het validatieproces

Na afloop van de opleiding ontvangt u alle resterende video’s als naslagwerk. Handig mocht u achteraf alsnog nood hebben aan een herhaling.

We kijken er naar uit om u te verwelkomen in één van onze opleidingen!

U hoeft zich slechts in te schrijven op één datum.

Praktisch

Deze opleiding zal gegeven worden in de vorm van een Webinar. U ontvangt de link om hieraan deel te nemen enkele dagen op voorhand.*

U kan zich inschrijven tot 5 werkdagen voor aanvang van de opleiding.** De opleiding zal doorgaan bij een minimum van 4 deelnemers.

 

*Mocht u twee dagen voor aanvang geen Teams uitnodiging krijgen, gelieve saffia.tebbi@cipalschaubroeck.be te contacteren

**Indien u door omstandigheden last minute wenst in te schrijven, gelieve contact op te nemen met saffia.tebbi@cipalschaubroeck.be om de mogelijkheden te bekijken.

Data

  • Dinsdag 8 oktober 2024 – 9u tot 15u
  • Donderdag 7 november 2024 – 9u tot 15u

Dit zijn digitale sessies, de link om deel te nemen aan het Webinar krijgt u enkele dagen voor aanvang. Deze Webinars worden niet opgenomen. Bij afwezigheid kan nadien geen opname bezorgd worden.

Doelgroep

Klanten in gemengde service en eigen beheer (personeelsdienst).

Kostprijs

  • Klant in gemengde service: € 278,00 per deelnemer
  • Klant in eigen beheer:€ 330,25 per deelnemer

 

Indien u nog vragen heeft, kan u zich wenden tot uw payroll consultant via payrollconsulting@cipalschaubroeck.be.

Inschrijven

Tickets

Soort ticket Plaatsen
Opleiding Core HR (invoermodule) - 8 oktober 2024
Opleiding Core HR (invoermodule) - 7 november 2024

Registratiegegevens

Vermeld hier de administratieve contactgegevens van het bestuur/organisatie