HR-scan

Datum: 21/02/2023 - 09/12/2024
Tijd: 00:00


 

Ontdek de sleutel tot een soepel draaiende HR-dienst! Terwijl de lonen worden uitbetaald, voelen uw collega’s zich overweldigd door de immense hoeveelheid taken die op hen afkomt. Het is alsof alles boven hun hoofd groeit.

Regelmatig melden mensen zich ziek of verlaten ze de organisatie, en de redenen blijven vaag. Ondanks beschikbare systemen voor het beheer van digitale loondossiers, blijft het allemaal behoorlijk complex. Misschien is het tijd voor een HR-scan, op maat gemaakt voor uw behoeften.

Laat ons uw HR-dienst grondig analyseren. We bekijken de kwaliteit van uw data, beschikbare cijfers en hoe u de software gebruikt. Het resultaat? Een gedetailleerd rapport en een concreet actieplan om uw HR-processen te optimaliseren.

 

Hoe gaat het gebeuren?

  • We starten met een intake, waarbij u bepaalt welke aspecten van uw dienst u graag belicht wilt zien.
  • We brengen alle reeds bekende problemen en zorgen in kaart.
  • We komen graag ter plaatse de situatie verkennen op de werkvloer (op afspraak).
  • We bevragen uw medewerkers volgens de eerder gemaakte afspraken.
  • We stellen een gedetailleerd rapport op en bieden een concreet actieplan aan. Indien gewenst, voegen we ook een leerplan toe.

 

Bekijk onze Informatie brochure HR-Scan hier.

 

 

Interesse? Vraag vandaag nog meer informatie over deze service aan. Het is tijd om uw HR-efficiëntie te verbeteren en uw team weer op de rails te krijgen!

Contacteer Violetta Bleus via violetta.bleus@cipalschaubroeck.be