Workshop: Prestatieproblemen bespreekbaar maken

Datum: 01/01/2024 - 31/12/2024
Tijd: 09:00 - 12:00


 

Tijdens de workshop “Prestatieproblemen bespreekbaar maken” bieden wij onze deelnemers inzichten in waarom een individu ondermaats presteert, door de diverse oorzaken van niet- of ontoereikend functioneren te belichten.
We streven ernaar deelnemers handvaten te geven over hoe ze op een constructieve en respectvolle manier aan hun medewerkers kunnen communiceren dat ze niet tevreden zijn met hun prestaties.
Tijdens de workshop zullen we samen op zoek gaan naar mogelijke oplossingen en interventies die kunnen worden toegepast om prestatieproblemen aan te pakken en te verbeteren.

 

Het is ons doel om deelnemers te empoweren met effectieve communicatievaardigheden en leiderschapstechnieken om dergelijke gesprekken succesvol te voeren. Daarnaast willen we een omgeving creëren waarin het bespreken van prestatieproblemen als een normaal onderdeel van het leiderschap wordt beschouwd, en waar ruimte is voor groei en ontwikkeling van zowel medewerkers als leidinggevenden. Deze workshop beoogt dus zowel de communicatie als de effectiviteit van het leiderschap te verbeteren, met als uiteindelijk doel het verhogen van de prestaties en het welzijn op de werkplek.

 

Datum en locatie

Op aanvraag via violetta.bleus@cipalschaubroeck.be

Kostprijs

Contacteer Violetta Bleus voor meer informatie rond de kostprijs via violetta.bleus@cipalschaubroeck.be