Opleiding Loonbeslag, loonoverdracht, loondelegatie & collectieve schuldenregeling – 10 oktober 2023 – Grobbendonk

Datum: 10/10/2023
Tijd: 09:30 - 16:00

Locatie
Aldhem Hotel
Jagersdreef 1
2280 Grobbendonk


Steeds vaker worden besturen geconfronteerd met de schuldeiser(s) van een personeelslid. Immers, wanneer een personeelslid zijn schuld niet meer kan aflossen, kan de schuldeiser bij het bestuur komen aankloppen om de betaling te bekomen via het loon. Dit kan op de volgende manieren: loonbeslag, loonoverdracht of loondelegatie. Hierbij dient het bestuur strikte procedureregels en termijnen te respecteren. Tevens heeft het personeelslid met structurele schuldproblemen de mogelijkheid om een collectieve schuldenregeling aan te vragen. Ook deze procedure heeft een invloed op het bestuur.

Aangezien u als bestuur aansprakelijk kan gesteld worden voor het niet-correct naleven van de procedureregels, is het van cruciaal belang om alert te reageren en de juiste stappen te ondernemen. Tijdens deze opleiding zullen wij u daarom aanleren hoe een beslagdossier juridisch correct aangepakt wordt van A tot Z.

Wij lichten de verschillende procedures toe aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden, oefeningen en casussen. Gedurende deze opleiding reiken we eveneens een aantal praktische tips & tricks aan.

Na deze opleiding kunt u de verschillende procedures onderscheiden, kent u de plichten van het bestuur en beschikt u over de basisvaardigheden om uitvoering te geven aan het verzoek van de schuldeiser(s).

Datum

Dinsdag 10 oktober 2023 van 9u30 tot 16u.

Kostprijs

Klant in gemengde service: € 248,50
Klant in eigen beheer: € 295,00
Geen klant van CS Payroll&HR: € 357,00

Tarief per individuele deelnemer. Het aantal inschrijvingen is beperkt tot 30 deelnemers.

Digitale documentatie, lunch en koffie zijn inbegrepen in de prijs.

Annuleren kan op het e-mailadres juridischeopleiding@cipalschaubroeck.be . Hier zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Inlichtingen

Indien u vragen heeft over deze opleiding kunt u contact opnemen met juridischeopleiding@cipalschaubroeck.be

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.