Opleiding: Partners worden met de klok

Datum: 30/05/2024
Tijd: 09:00 - 16:00


“Een opleiding die de hele dag duurt? Ik heb geen tijd,” zegt u… Zou deze investering dan de moeite waard zijn?

Wat als deze opleiding u inzichten zou kunnen verschaffen om uw tijd veel beter te benutten? In hetzelfde tijdsbestek dubbel zoveel taken kunnen uitvoeren en tegelijkertijd nog met een brede glimlach op uw gezicht? Ontdek wat onze cursus te bieden heeft.

Word meester in tijdmanagement dankzij onze interactieve rollenspellen. Waar je leert hoe je prioriteiten stelt, deadlines beheert en effectief communiceert in zelfs de meest tijdsgevoelige situaties.

Bereik tastbare resultaten met praktijkoefeningen die je helpen bij het plannen, organiseren en delegeren van taken. Zodat je direct kunt toepassen wat je hebt geleerd.

Zet de eerste stap naar het verkrijgen van meer controle over je tijd en leven.

Verhoogde productiviteit: Een goede tijdsbeheeropleiding helpt individuen om hun taken effectiever te plannen en uit te voeren. Dit resulteert in een hogere productiviteit doordat ze in staat zijn om taken sneller af te ronden en meer gedaan krijgen in minder tijd.
Stressvermindering: Efficiënt omgaan met tijd vermindert stress en angst die vaak gepaard gaan met een overvolle agenda en het gevoel van overweldiging. Door te leren hoe je prioriteiten stelt en je tijd effectief gebruikt, kunnen mensen een betere balans vinden tussen hun werk en privéleven, wat resulteert in een beter algemeen welzijn.
Professionele ontwikkeling: Het beheersen van tijdmanagementvaardigheden is een waardevolle troef op de werkplek en in het dagelijks leven. Het stelt individuen in staat om zichzelf te organiseren, deadlines te halen en projecten succesvol af te ronden, wat hun professionele reputatie en groeimogelijkheden ten goede komt.

Datum

Donderdag 30 mei 2024 van 9u tot 16u.

Deze opleiding zal doorgaan onder voorbehoud vanaf 10 inschrijvingen.

Locatie

Wordt later bepaald.

Kostprijs

  • Klant in gemengde service: € 278 (excl. BTW) per persoon
  • Klant in eigen beheer: € 330 (excl. BTW) per persoon
  • Geen klant van CS Payroll & HR: € 399 (excl. BTW) per persoon

 

 

Contacteer Violetta Bleus voor meer informatie via violetta.bleus@cipalschaubroeck.be

Inschrijven

Tickets

Soort ticket Plaatsen
Ik schrijf me in voor de opleiding op 30 mei 2024
Vul hierna de gegevens in van deelnemer 1

Mevrouw
Mijnheer

Registratiegegevens

Administratieve contactgegevens

Facturatieadresgegevens:

Wenst u nog bijkomende info toe te voegen, doe dit dan hierna: