Klantevent – Donderdag 7 maart 2024 – Mechelen

Datum: 07/03/2024
Tijd: 09:00 - 15:30

Locatie
Mechelen – Lamot
Van Beethovenstraat 8-10
2800 Mechelen


Let op! U dient aan te duiden welke sessie u wenst te volgen voor beide tijdsloten. Dit wil zeggen dat u een keuze dient te maken voor de sessie om 13u én voor de sessie om 13u30.

Met veel enthousiasme kondigen we ons aankomende klantevent “Payroll & HR”, georganiseerd door Cipal Schaubroeck, aan. Dit evenement, dat plaatsvindt in maart 2024, belooft opnieuw een inspirerende dag te worden vol inzichten over strategisch personeelsbeheer, innovaties op HR-gebied en praktische optimalisaties.

In het huidige maatschappelijke klimaat staan lokale overheden voor unieke HR-uitdagingen en -kansen. We gaan daarom van start met de voorstelling van een vernieuwende strategie, het implementeren van een HR-ecomodel. Tijdens deze sessie verkennen we de fundamenten van dit model, met aandacht voor de mogelijke HR-tools, voordelen van schaalvergroting, en hoe dit alles bijdraagt aan een robuuste, toekomstbestendige lokale overheid.

Nadien lichten we een tipje van de sluier van het vernieuwde consultancy aanbod waarmee we vanuit Cipal Schaubroeck lokale besturen willen ondersteunen in de evolutie naar een modern personeels- en HR-beleid.

Vanuit productontwikkeling stellen we ook onze roadmap voor, waarbij we ons concentreren op de stabiliteit en verbetering van onze producten.

 

Vlak na de middag gaan de break-out sessies door:

 • 13u00 – 13u30: Sessie A – Aanbod HR consulting
  Violetta Bleus, Teamlead HR Consultancy, legt uit hoe een opleidingsplan kan bijdragen aan het bevorderen van een cultuur van continue groei en ontwikkeling binnen de organisatie.
 • 13u00 – 13u30: Sessie B – Lima voor de hulpverleningszones
  Patricia Janssens, Product Manager, gaat dieper in op hoe CS Payroll & HR haar dienstverlening én het Lima platform verder wil uitbouwen voor hulpverleningszones. Uiteraard ligt hier ook de focus op ondersteuning en ontzorging.
 • 13u30 – 14u00: Sessie A – Personeelsbeheer en HR-innovaties
  Twee ervaren consultants nemen jullie mee in een reis door de tijd waar digitalisering centraal staat.
 • 13u30 – 14u00: Sessie B – Strategisch personeelsbeheer
  Onze HR-consultants brengen een case study waarbij ze vertrekken vanuit een algemene vraag van een bestuur. Deze vraag pakken ze aan met behulp van onze tools zoals CSanalytics en SoftHR en steunen hierbij op hun kennis van HR en de publieke sector.

Na de break-out sessies verwelkomen wij Wouter Sterkendries (Senior Coretalents-analist en Coretalents-trainer) die ons meer zal vertellen over Talent Management.

 

Data

 • Donderdag 7 maart 2024: Mechelen (Lamot)

Doelgroep

 • Algemeen directeur
 • Personeelsverantwoordelijken, medewerkers personeelsdienst
 • Schepenen van personeel

Agenda

 • U bent welkom vanaf 9u voor een kop verse koffie
 • De toelichting zélf start om 9u30
 • ’s Middags bieden we u warme lunch aan
 • Rond 15u30 sluiten we het event af. U kunt nog even napraten met een hapje en een drankje.

Dit klantevent wordt u gratis aangeboden.

 

Interesse

Inschrijven kan men onderaan via de knop ‘inschrijven’.

In de voormiddag gaan er plenaire sessies door. Na de middag, tussen 13u en 14u, werken we met break-out sessies. Gelieve aan te duiden welke sessie u wenst te volgen voor beide tijdsloten. Na 14u verzamelen we terug in de plenaire zaal voor een workshop.

We hopen u alvast te mogen verwelkomen. Tot dan!

Inschrijven

Tickets

Soort ticket Plaatsen
13u00 - 13u30: Sessie A - Aanbod HR consulting
13u00 - 13u30: Sessie B - Lima voor de hulpverleningszones
13u30 - 14u00: Sessie A - Personeelsbeheer en HR-innovaties
13u30 - 14u00: Sessie B - Strategisch personeelsbeheer

Registratiegegevens

Vermeld hier de administratieve contactgegevens van het bestuur/organisatie