Slim besturen voor gelukkige burgers: dat is uw uitdaging voor de toekomst! Tijdens de tweede editie van dit congres inspireert C-smart u in samenwerking met Cipal Schaubroeck rond trends en innovaties die u helpen om uw meerjarenplan in de praktijk te brengen. Luister naar visionaire sprekers en praktijkgetuigenissen rond hoe u uw dienstverlening naar the next level brengt!

Hoe worden plannen realiteit? Dompel u meteen bij de start van de legislatuur onder in een bad van inspiratie om uw beleidsdoelstellingen in de praktijk te brengen! Hoe kunt u burgers en ondernemers beter betrekken? Wat is de rol van technologie? En hoe wijzigt u uw interne en externe organisatie met als ultieme doel het leven van de burger eenvoudiger en aangenamer te maken?

What’sUp?@2020 biedt u een antwoord op deze vragen, en veel meer! Het volledige programma wordt begin 2020 bekend gemaakt, maar blokkeer nu alvast 8 tot en met 11 juni 2020 in uw agenda. Bent u beleidsmaker? Bent u lid van het management team? Of bent u medewerker van een specifieke dienst? What’sUp?@2020 is er voor u.

Bouwt u mee aan een omgeving waar uw burgers gelukkig kunnen leven, wonen en werken? Dan zien we u graag op What’sUp?@2020 !

Een impressie van What’sUp@2019 vindt u hier.