In maart, net voordat het coronavirus alles zou veranderen in Vlaanderen en de rest van de wereld, organiseerde onze business unit Payroll & HR voor de 4e keer hun immer succesvol jaarlijks klantevent. U was ongetwijfeld van de partij?

Maar liefst 700 deelnemers waren ingeschreven. Op de agenda stonden o.a. het uitrollen van de roadmap van 2020, de sociaal juridische dienstverlening en een demo van de nieuwste ontwikkelingen.

Ook het nieuwe Lima logo werd die dag onthuld. Een nieuw en duidelijk logo waarbij de ronde vorm staat voor beweging en evolutie. Evolutie in de ontwikkeling van de Lima suite, evolutie in het aantal klanten dat al geconverteerd is naar Lima, evolutie in het implementatieplan. Wat allemaal in lijn ligt met de visie van de afdeling Payroll & HR: een sleutelrol spelen in de digitale (r)evolutie van de overheden.

Anja Copejans, auteur en coach sloot het event af met een lezing over perfectionisme. We leerden perfectionistische karaktertrekken bij onszelf en in onze omgeving herkennen en hoorden welke impact die mogelijk hebben op ons welbevinden. Een waardige afsluiter van een boeiende dag!

Bedankt dat u er bij was!

Meer foto’s vindt u op deze pagina.