Sinds de overname van VMware door Broadcom zijn er geluiden van ontevredenheid te horen bij zakelijke gebruikers in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Klanten en resellers klagen over eenzijdige prijsverhogingen, niet nagekomen afspraken, beperkingen bij het doorverkopen van licenties en een verlies aan expertise in het ecosysteem van VMware resellers en partners.  

De impact van de situatie tussen Broadcom en VMware op lokale besturen die gebruik maken van de diensten van Cipal Schaubroeck is minimaal, vooral voor diegenen die gehost worden in het ciPort datacenter. Dit komt doordat we geanticipeerd hebben op mogelijke veranderingen en zijn overgestapt naar Nutanix 

Waarom Nutanix?  

Nutanix biedt een robuuste hyperconverged infrastructuuroplossing die schaalbaarheid, flexibiliteit en prestaties biedt. Door over te schakelen naar Nutanix hebben we ervoor gezorgd dat lokale besturen kunnen blijven vertrouwen op een betrouwbare en performante infrastructuur voor hun kritieke diensten. 

Voor lokale besturen die nog VMware lokaal gebruiken, willen we benadrukken dat we ondersteuning blijven bieden voor dit platform. Indien gewenst kunnen lokale besturen migreren naar Nutanix, waarbij wij ondersteuning bieden gedurende het gehele migratieproces om een soepele overgang te garanderen.  

Alternatief kunnen lokale besturen ervoor kiezen om te migreren naar het ciPort datacenter, waar ze kunnen profiteren van de voordelen van de gehoste infrastructuur en diensten die worden aangeboden. 

Bestaande VMware onderhoudscontracten die komen te verlopen 

Wanneer VMware onderhoudscontracten hun eindtermijn naderen, worden deze inderdaad niet meer vernieuwd in het huidige licentiemodel en moet u overschakelen op het nieuwe licentiemodel. 

Als uw onderhoudscontract binnenkort afloopt en u wilt het vernieuwen, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. Onze experts staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden en om de vernieuwing van uw onderhoudscontract te bespreken. 

We streven ernaar om een soepele overgang te garanderen en ervoor te zorgen dat al onze klanten continu kunnen blijven profiteren van onze hoogwaardige ondersteuning en diensten. 

Lees ook:

https://www.computable.nl/2024/01/12/broadcom-dumpt-gigantisch-aantal-vmware-klanten-partners-en-distributeurs/
https://datanews.knack.be/nieuws/business-it/software/belgische-it-gebruikers-furieus-over-agressieve-houding-broadcom-vmware/