Meer dan 800 bezoekers op WhatsUp@2019

Wat zijn de trends in gemeentelijke dienstverlening? Welke veranderingen en uitdagingen dienen zich aan? Wat denken experten en ervaringsdeskundigen? Wat verwachten uw burgers en ondernemers? Al deze vragen – en meer – werden beantwoord van 4 tot en met 7 juni, en u toonde massaal interesse!

Meer dan 800 beleidsmakers en medewerkers van lokale besturen zakten af naar Nazareth of naar Geel om één of meerdere van de What’sUp-themadagen te volgen. Het centrale thema was ‘Slim besturen voor gelukkige burgers’. Benieuwd hoe het er aan toe ging? Check onze foto’s op de website of bekijk onze videoverslagen. Op 27 juni volgt er nog een slotevenement.

We bedanken u graag voor uw aanwezigheid, en tevens om uw evaluatie van het event met ons te delen. U evalueerde What’sUp?@2019 onder ander als volgt:

  • Leuk om nieuwe ideeën op te doen en te volgen hoe andere lokale besturen omgaan met de uitdaging. De netwerkmomenten (pauzes, lunch en receptie) zijn ook ideaal om de sessies verder te bespreken!
  • Goed gekozen thema´s, sterke presentaties…
  • Interessant contacten met andere besturen en medewerkers van Cipal Schaubroeck
  • Aangename sfeer en vriendelijke ontvangst!

De tips die u in de evaluatie noteerde rond de sessies en rond de organisatie nemen we zeker mee ook What’sUp@2020 een succes te maken!