Green Valley Belgium zal ook Nederlandse steden en gemeenten van innovatieve software voor vergaderbeheer voorzien

Green Valley Belgium, dat deel uitmaakt van de Cipal Schaubroeck-groep, neemt de klanten besluitvorming over van het Nederlandse Visma Roxit. Green Valley Belgium levert nu al software voor vergaderbeheer aan vele Vlaamse steden en gemeenten. Twaalf van de dertien Vlaamse centrumsteden – zo ook Antwerpen en Gent – gebruiken het product Notula om hun vergaderbeheer op een efficiënte manier te organiseren. Ook het Vlaams Parlement, Vlaamse provincies, politiezones, hulpverleningszones en ziekenhuizen werken met Notula. Met de overname van de klanten van Visma Roxit zal Green Valley Belgium nu ook Nederlandse lokale besturen bedienen. Deze uitbreiding van de klantenportefeuille zorgt er uiteraard voor dat er nog meer kan worden geïnvesteerd in de verdere productinnovatie.

Bob Van der Horst

Meer impact, meer innovatie

Bob van der Horst, Sales Director bij Visma Roxit, vertelt: “Green Valley Belgium is al sinds jaar en dag onze onderaannemer en ook de eigenaar van het product e-Besluit. Visma Roxit zal in de toekomst de volledige focus leggen op de andere producten uit haar productportfolio, maar is van oordeel dat het voor de klanten van e-Besluit vooral voordelen zal brengen om hen dichter bij de partij te brengen die de toekomstvisie van het product uitzet, en die ook de Vlaamse markt bedient. Op die manier hebben de Nederlandse klanten de kans om meer impact uit te oefenen, en kan er in overleg met de verenigde klantenportefeuille van Nederlandse en Vlaamse klanten nóg meer op innovatie worden ingezet.”

Samen bouwen aan overheden van de toekomst, over grenzen heen

Nico Cras, CEO Cipal Schaubroeck, vertelt: “Bij Green Valley Belgium en Cipal Schaubroeck bouwen we samen met onze klanten aan overheden van de toekomst, over overheidsniveaus heen, en ook over grenzen heen. Diverse Vlaamse steden brachten eerder al hun vooruitstrevende werking met e-Besluit of Notula in de pers. Zo was Stad Antwerpen bijvoorbeeld de eerste stad die digitaal stemmen in combinatie met vergaderbeheer in gebruik nam. Stad Gent was meteen bij de start van de Covid-crisis de eerst stad om de gemeenteraad volledig digitaal te laten doorgaan én deelde het leuke weetje dat hun volledig gedigitaliseerde vergaderbeheer ervoor zorgt dat ze jaarlijks een papierberg ter hoogte van de Eiffeltoren besparen!”

Nico Cras

“De Nederlandse en Vlaamse klanten samenbrengen zal nog meer inspiratie voor innovatie bieden,” gaat Nico Cras verder, “zodat we zullen blijven investeren in verder uitbouwen van het product. Onze klanten hebben daarbij trouwens een volledige inzage in de roadmap, en kunnen zelf de prioriteiten mee bepalen door te stemmen op functionaliteiten die zij gerealiseerd willen zien. We kijken er dan ook naar uit om op basis van de synergieën tussen de Vlaamse en Nederlandse werkmethodes onze oplossing voor vergaderbeheer te blijven innoveren, samen met onze klanten.”

Over Visma Roxit

Visma Roxit is marktleider in de Nederlandse overheidsmarkt op het gebied van cloud oplossingen en bedient hiermee 99% van de lokale overheden en haar ketenpartners.

Visma Roxit

Visma Roxit biedt een Integraal productportfolio van e-Government oplossingen die inwoners, bedrijven en de overheid met elkaar verbindt en complexe processen vereenvoudigt. Dit doen wij met innovatieve cloud oplossingen die aansluiten op domeinkennis van de overheid waarbij het werk van onze klanten wordt verbeterd. Visma Roxit is georganiseerd rond producten (merken) die zelfstandig sterk in de markt staan. Verkoop, ontwikkeling, implementatie en support zijn op elkaar afgestemd om efficiëntie en een snelle go-to-market te realiseren. De focus op (full) SaaS is een belangrijke versterkende factor.

Over Green Valley Belgium

Green Valley Belgium is een IT-bedrijf met één missie: de digitale interactie tussen burgers, ondernemingen en verenigingen enerzijds en Smart Cities en (overheids)organisaties anderzijds efficiënter, eenvoudiger en persoonlijker maken door bestuurs-, communicatie- en dienstverleningsprocessen te optimaliseren. Om dit doel te bereiken, ontwikkelen we kwalitatieve, state-of-the-art en zeer gebruiksvriendelijke software en applicaties. Hiermee kunnen wij de eindgebruiker een ongeëvenaarde en uniforme klantervaring bieden, ongeacht het kanaal dat zij kiezen.

 

GreenValley
Over Cipal Schaubroeck

Cipal Schaubroeck wil – via duurzame co-creatie met klanten – innoveren om de digitale transformatie van overheden op een hoger niveau te tillen. Daarbij staat de mens centraal. Zowel de burger, de ambtenaar als onze medewerkers moeten daar beter van worden. De burger door een klantvriendelijke en efficiënte overheid, de ambtenaar dankzij gebruiksvriendelijke en betrouwbare toepassingen en onze medewerkers door hen de kans te geven om hun talenten te ontplooien. Cipal Schaubroeck streeft er op elk moment naar om oplossingen te bieden die de levenskwaliteit van de burger verbeteren en het werk van de ambtenaar vereenvoudigen. Vanuit een visie van co-creatie realiseert Cipal Schaubroeck, samen met diverse overheden, op een duurzame wijze digitale transformatie.

Samen met meer dan 600 gedreven en competente medewerkers bouwt de Cipal Schaubroeck-groep aan de overheden van de toekomst. Cipal Schaubroeck bouwt voortdurend de expertise verder op in de beleidsdomeinen waarvoor het een structurele partner voor lokale besturen vormt. Daarnaast kiest Cipal Schaubroeck er voor om de krachten te bundelen, om zo nóg meer te investeren in innovatie. Gedurende de voorbije jaren werd er dan ook een ecosysteem rondom Cipal Schaubroeck gevormd, dat er voor zorgt dat lokale besturen eenvoudig mee kunnen genieten van innovatie die dochterbedrijven en partners brengen.

Cipalschaubroeck

Isabel Van den Eynde
Manager Customer Relations

+32 498 43 14 03
isabel.vandeneynde@cipalschaubroeck.be
www.cipalschaubroeck.be

 

Green Valley Belgium

Mark Gybels
General Manager

+32 474 88 13 12
mark.gybels@greenvalleybelgium.be
www.greenvalleybelgium.be

Visma Roxit

Anja Mulder
Marketing & Communicatie Adviseur

+31 6 1300 6650
anja.mulder@roxit.nl