Cipal Schaubroeck bouwt samen met u aan overheden van de toekomst – te allen tijde, en op de meest gepaste manier. Daarom nemen we maatregelen naar aanleiding van COVID-19.

What’sUp?@2020 wordt What’sUp?@2021

What’sUp?@2020 zal niet doorgaan, naar aanleiding van het coronavirus. Het beschermen van onze bezoekers, sprekers, partners en medewerkers is namelijk onze grootste prioriteit. We keken ernaar uit om u te mogen verwelkomen op hét netwerkevent voor de lokale bestuurder waar we samen een blik zouden werpen op de overheid van de toekomst. Helaas lukt dat dit jaar niet, maar we hopen u volgend jaar te ontmoeten op What’sUp?@2021.

Wij blijven met u in overleg, maar bewaren afstand

Geplande afspraken tussen u en onze medewerkers gaan door vanop afstand of worden uitgesteld. Onze medewerkers nemen contact met u op om hier samen met u een beslissing over te nemen. Hetzelfde geldt voor begeleiding door onze consultants en zo meer.

Daarnaast zorgen we ervoor dat de ondersteuning die we u bieden via onze servicedesk gewaarborgd wordt door onze medewerkers die thuiswerken.

Webinars als alternatief voor opleidingen

Aangezien we niet langer opleidingen kunnen laten doorgaan, organiseren onze teams een aantal webinars om u toch te kunnen informeren over de laatste nieuwigheden.

Zo organiseerde het team Grondgebiedzaken een webinar over het Nooddecreet en haar  uitvoeringsbesluiten. Het webinar en bijhorende info kan u opvragen via grondgebiedzaken@cipalschaubroeck.be.

Het team Bestuur & Communicatie helpt u op weg met het activeren van digitaal vergaderen in eNotulen. Met behulp van iVoting kan de vergadertijd al aanzienlijk worden verkort. Om u maximaal te ondersteunen bij het digitaal vergaderen stellen wij u enkele korte instructiefilmpjes ter beschikking. Meer informatie daarrond werd verspreid aan de gebruikers van eNotulen. Heeft u bijkomende vragen heeft? Laat dat even weten via ebestuur@cipalschaubroeck.be.

Via het portaal van de Cipal Schaubroeck servicedesk vindt u in het kennissysteem een filmpje met betrekking tot de nieuwe kwartaalrapportering. Daarin wordt uitgelegd hoe u uw kwartaalrapportering via CSrapportaal kunt doorsturen naar ABB. Bekijk het filmpje via Beleid en Financiën site Geel > Algemeen > Filmpjes en Webinars.

Ook onze andere teams zoals het Juridisch Kenniscentrum bekijken om webinars in te plannen als de huidige maatregelen na de paasvakantie worden aangehouden. We zorgen er zo voor dat u ook in deze periode uw taken als lokaal bestuur optimaal kunt uitvoeren!