Klantenevent team Beleid en Financiën – Nazareth 07/06

Datum: 07/06/2022
Tijd: 09:30 - 16:00

Locatie
Qubiz (Site Cipal Schaubroeck)
Steenweg Deinze 154
9810 Nazareth


Op 7, 9 of 14 juni bent u hartelijk welkom op het klantenevent van het team Beleid en Financiën. Het belooft een wervelende dag te worden met inspirerende presentaties.

Vanaf 9.30u bent u welkom voor een verse kop koffie, zodat we omstreeks 10.00u van start kunnen gaan met de volgende topics:

De taart ligt onder vuur

In onze eerste sessie laten we Steven Penne van Work In Capital aan het woord. Verschillende bedrijven uit de retail-, energie- en telecomsector hebben de afgelopen 20 jaar beroep gedaan op zijn expertise. Steven is dan ook gepassioneerd door creditmanagement. Hij is meermaals spreker geweest op de creditexpo, schrijft blogs over het onderwerp en was enkele jaren gastdocent aan de PXL Hogeschool te Hasselt. Tijdens deze sessie gaat hij in op een aantal economische, sociale en maatschappelijke gebeurtenissen die de komende jaren vorm zullen geven aan het debiteurenbeheer bij lokale besturen. Wat dat met een taart te maken heeft, zal u tijdens de sessie snel duidelijk worden.

Onze plannen voor de nabije toekomst

Wij  lichten graag toe wat onze plannen zijn voor de nabije toekomst: wat met onze huidige Mercurius en Foxtrot suite?  Komen er nieuwe modules aan? Waar en hoe zet Cipal Schaubroeck in op vernieuwing?  … ?   In deze sessie trachten wij een antwoord te bieden op al deze vragen.

Pepperflow gebruiken? Een klantengetuigenis

Pepperflow, dé tool voor projectopvolging waarmee onze BBC-toepassingen naadloos integreren, wordt reeds door heel wat besturen gebruikt.  Tijdens deze sessie brengen we u een klantengetuigenis, zodat u de ervaringen hiermee uit eerste hand kan vernemen.

Moderne managementrapportering op maat

(Management)rapportering hoeft niet saai en ingewikkeld te zijn, het kan wel degelijk aantrekkelijk en modern.  Dat zal u zelf kunnen ondervinden tijdens deze toelichting rond onze managementrapportering.

Op naar een betere klantenbeleving

Als laatste onderwerp zetten we u, als gebruiker en klant, graag even in de schijnwerper: Wat leeft er bij u, als gebruiker van onze financiële toepassingen, en vooral welke verbeteringen kunnen we doorvoeren om de klantbeleving te optimaliseren?  Hierbij lichten we alvast onze voorstellen graag toe.

Tijdens de middag wordt er een lunch aangeboden.

Het einde is voorzien omstreeks 15.00u.  Daarna wordt er nog een hapje en een drankje aangeboden met de mogelijkheid tot netwerking met collega’s uit uw sector.  Ook mooi meegenomen: onder de aanwezigen wordt er per event een tablet verloot…

De events gaan door op volgende data en locaties:

Kostprijs: gratis

Onze Algemene Voorwaarden Opleidingen & events zijn van toepassing.

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.