Een succesvolle opleiding tot Payroll Consulent

In een interview met Barbara Seykens, een recente aanwinst voor het Payroll-team bij Cipal Schaubroeck, delen we haar ervaringen en perspectieven op de Learning Academy en gaan we dieper in op de directe voordelen die deze opleiding oplevert voor onze klant.

Een strategische beslissing: investeren in de Learning Academy

Bij Cipal Schaubroeck begrijpen we het belang van goed opgeleide payroll consulenten voor het leveren van kwalitatieve dienstverlening aan onze klanten. Voor Barbara speelde de aangeboden opleiding een cruciale rol bij het nemen van de beslissing om voor Cipal Schaubroeck te werken. “Omdat ik wist dat ik een opleiding zou krijgen, durfde ik de stap te zetten naar een nieuwe werkgever. Ik kan nu met trots zeggen dat Cipal Schaubroeck mijn werkgever is en ik klaar ben om klanten te begeleiden in hun loonverwerkingsproces.”

Van eerste dag tot zelfzekere payroll consulent: vlotte overgang

Het leertraject van een payroll consulent start op dag 1. Dit zorgt ervoor dat onze consulenten snel operationeel zijn. Barbara deelt haar eerste ervaringen: “Op mijn eerste werkdag kreeg ik alle praktische zaken mee. Op dag twee startte ik al met de opleiding, die een stelselmatige opbouw kent.”

Learning Academy: een troef voor klantgerichte dienstverlening

Over de Learning Academy zegt Barbara: “Ik heb de Learning Academy als iets heel positiefs ervaren, het was een duidelijke manier om opgeleid te worden.” De grondige opleiding betekent dat onze consulenten goed voorbereid zijn om de complexiteit van payroll aan te pakken.

Barbara benadrukt de kwaliteit van de ondersteuning die ze ontving. “De lesgevers, Kiana en Jaya, hebben dit beiden super gedaan en aan de hand van mijn vragen en hun antwoorden kon ik snel dieper in de materie duiken. Het aangeboden les- en ondersteunend materiaal zorgt ervoor dat ik ook na de opleiding kan terugvallen op een rijke bron aan informatie”.

Het gevoel na de opleiding: klaar voor de uitdaging

Na het succesvol afronden van de opleiding geeft Barbara aan: “Ik heb de kennis kunnen vergaren om een loonverwerking van A tot Z uit te voeren. Het feit dat ik een team collega’s rondom mij heb waarvoor geen vraag te veel is, schept nog meer vertrouwen.” Ze benadrukt dat ze gedurende haar opleiding op een veilige manier heeft kunnen werken op een testomgeving en dat ze nu klaar is om haar kennis met vertrouwen in praktijk te brengen voor haar klanten.

Een warm welkom bij het payroll team van Cipal Schaubroeck?

Ter afsluiting deelt Barbara haar indrukken van het Payroll-team bij Cipal Schaubroeck: “Het payroll team is een team met vele toffe collega’s. Hierdoor voelde ik me meteen meer dan welkom binnen Cipal Schaubroeck en het payroll team.”

Met haar positieve instelling en toewijding belooft Barbara een waardevolle aanwinst te zijn voor het Payroll-team van Cipal Schaubroeck, haar reis als payroll consulent is gestart.

Om hoogstaande klantenservice te kunnen garanderen zet Cipal Schaubroeck  in op  kwaliteitsvolle opleiding van haar medewerkers. In dit specifiek voorbeeld zorgen we ervoor dat klanten kunnen vertrouwen op de deskundigheid en toewijding van onze professionals voor hun payrollbehoeften.