Na 5 jaar komt met de overname door ACA Group een einde aan het huwelijk tussen Flow Pilots en Cipal Schaubroeck. Nico Cras, CEO Cipal Schaubroeck: “Bij Cipal Schaubroeck bouwen we aan overheden van de toekomst en willen we dan ook de volledige focus leggen op die publieke sector waar de uitdagingen voortdurend evolueren. We zijn fier dat we Flow Pilots uit de pioniersfase hebben getild en hen hielpen om het management te vernieuwen en de klantenbasis en expertise te verbreden. De kennis van UX-design die zij binnen Cipal Schaubroeck brachten, zetten we nu volop in voor het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke oplossingen voor de publieke sector.”

Dewi Van De Vyver neemt na 10 jaar afscheid van Flow Pilots. Dewi Van De Vyver: “Ik ben fier op het verhaal dat we de voorbije 10 jaar hebben geschreven. Een verhaal waar het team, de klanten en de projecten centraal staan. Een verhaal waarbij we geloven dat technologie het dagelijkse leven van mensen positief verandert. Een verhaal dat nu samen met ACA Group een vervolg zal krijgen. Ik ben er zeker van dat de combinatie ervoor zal zorgen dat Flow Pilots verder kan groeien en nog meer zijn stempel kan drukken op hoe technologie de wereld kan verbeteren. Het is uiteraard met pijn in het hart dat ik afscheid neem, maar na 10 jaar is het voor mij tijd om een nieuw verhaal te starten. Ik weet dat het Flow Pilots team in goede handen is en ik wens Flow Pilots en ACA Group alle succes voor de toekomst.  ”

Bekijk hier de motivatie van CEO’s Dewi Van De Vyver van Flow Pilots, Nico Cras van Cipal Schaubroeck en Ronny Ruyters van ACA: