Vul uw BBC-suite aan met projectopvolging

Als één van onze eerste wapenfeiten voor dit nieuwe jaar kondigen we u graag een splinternieuw partnerschap aan! U bent op zoek naar handvaten om uw meerjarenplan op te volgen?

U wil een goede inhoudelijke opvolging garanderen van projecten die u uitzet bij uw beleidsdoelstellingen? Wij hebben geluisterd en helpen u graag een handje!

Pepperflow biedt u een oplossing waarmee u op een zeer overzichtelijke manier de projecten kunt opvolgen die u uitzette in het kader van uw doelstellingen en actieplannen. Cipal Schaubroeck en Pepperflow zorgen daarbij voor een doorgedreven integratie, zodat informatie uit uw BBC-suite op een geautomatiseerde manier terecht komt in uw oplossing voor projectopvolging, én zodat ook de nodige zaken worden teruggekoppeld.

Pepperflow biedt u daarnaast een handige en transparante rapportering rond deze projectopvolging.

Niet enkel kunt u Pepperflow inzetten voor een doorgedreven projectopvolging. Tevens kan het u handvaten brengen in verband met organisatiebeheersing en opvolging van GDPR-verplichtingen. Handig, toch?

Wil u graag Pepperflow meteen een keer bekijken? Schrijf nu in op één van de webinars en we tonen u Pepperflow en informeren u rond de voordelen van de integratie met uw BBC-suite.

Luc Jacobs                                   
Cipal Schaubroeck              
Manager Beleid & Financiën                      
luc.jacobs@cipalschaubroeck.be
+32 475 24 80 28 
www.cipalschaubroeck.be 

Hans Vandeweyer
Pepperflow
Sales Manager
h.vandeweyer@pepperflow.be
+32 492 52 89 75
www.pepperflow.be

Over Pepperflow

Bij Pepperflow geloven we in het digitale (samen)werken. 

Wij vergroten de realisatiekracht van een organisatie door informatie over haar ambities en de uitvoering daarvan overzichtelijk en transparant te ontsluiten. Dit helpt mensen in de organisatie hun dagelijkse werk te verbinden met de strategie van de organisatie en hun werk op effectieve en efficiënte wijze samen te werken. 

Wij werken daarom vanuit een duidelijke visie op BBC (2.0) en projectmanagement, met een scherp oog voor technologische ontwikkelingen en de behoeften van onze klanten. 

Meer info: www.pepperflow.be