Vaccins en IT gaan hand in hand

De dag waarop we het gewone leven weer kunnen hervatten, komt steeds dichterbij. Maar voordat we opnieuw van elkaars gezelschap kunnen genieten, wacht er nog een stevig karwei: het vaccineren van uw burgers. Lees hieronder hoe wij graag helpen bij de opzet van de Vlaamse vaccinatiecentra.

Of het nu gaat over het installeren van notebooks, uitrollen van netwerken, opzetten van wifi of het beveiligen van dit alles: wij staan voor u klaar.

 Wij kunnen u op verschillende manieren ondersteunen:

Service

Professionele field & network engineers kunnen u on-site & remote ondersteunen bij het opzetten van de gewenste wifi-infrastructuur, notebooks en andere hardware.

Hardware

Wanneer uw locatie het toelaat, kunnen wij u ondersteunen door de bestaande wifi-infrastructuur uit te breiden. Maar wanneer er nog geen bestaande netwerkinfrastructuur is, dan helpen wij u graag met het opzetten hiervan.

Wij voorzien u ook graag van alle benodigde hardware zoals access points, switchen, notebooks en de nodige hardware en software voor de beveiliging van uw systemen.

 

 Meer informatie nodig?

 Op welke manier u uw vaccinatiecentra ook georganiseerd ziet, wij kunnen u hierbij volledig ondersteunen door het voorzien van de correcte hardware, die wij dan met zorg en vakkundige ondersteuning komen installeren. Meer informatie over de opbouw en benodigdheden van vaccinatiecentra kan u terugvinden op deze pagina.

Heeft u bijkomende vragen of wil u graag weten wat wij voor u kunnen doen? Neem dan zeker contact op met uw relatiebeheerder of mail naar jeffrey.goossens@cipalschaubroeck.be, of neem een kijkje op het overzicht van onze IT-diensten.