Network as a Service (ciPort NaaS) & ciPort Managed Service

Het netwerk ten dienste van uw organisatie aan een vooraf geplande én voorspelbare kost.

 

Besteed uw netwerk uit met ciPort Network as a Service

Uw netwerk is een essentieel element in de stabiliteit en de gezondheid van uw IT-omgeving. Het belang van een goede en veilig werkende netwerkinfrastructuur (WAN, LAN en wifi) kan nauwelijks onderschat worden. Getuige hiervan zijn de recente security-issues bij verschillende besturen.

 

Daarom bedacht Cipal Schaubroeck voor u een nieuwe formule uit: Network as a Service. Uw organisatie zal dan geen eigenaar meer zijn van de apparatuur en draagt zo dus geen bijkomende en soms onverwachte kosten meer aan beheer, ondersteuning of monitoring. Voor een maandelijks bedrag verzorgt Cipal Schaubroeck deze dit voor u.

Even gemakkelijk voor u samengevat: Al uw netwerkkosten vallen onder één voorspelbaar maandelijks bedrag, en dat inclusief apparatuur, software en managed service.

Deze dienst komt nog met tal aan andere voordelen voor u, onder andere:

  • Flexibiliteit in de omslag naar digitale transformatie
  • Voorspelbaar budget zonder verassingen
  • Aangepast op uw behoeften en noden
  • De volgende stap naar totale ontzorging!

 

Meer weten over ciPort NaaS?

Download nu onze flyer en ontdek wat ciPort NaaS voor uw organisatie kan betekenen.

Alles liep zoals gepland en afgesproken, wat ik heel belangrijk acht. Ik heb ook een goede relatie  met onze accountmanager, Christa Bex en als er toch zaken geëscaleerd moeten worden, dan brengt zij dat vaak heel vlot in orde. Cipal Schaubroeck heeft met Network as a Service zeker en vast aan onze verwachtingen voldaan en wij kijken uit naar onze verdere samenwerking.

Ontdek hier meer over het Network As A Service avontuur van het OCMW Mol

Dirk Vanleuven

IT-Projectleider, Gemeente Mol

ciPort Network Services: ontzorgend netwerkmanagement

Waar zit het verschil?

U heeft momenteel al de nodige hardware voor uw netwerk of het hardware leasingmodel van NaaS spreekt u niet meteen aan. Dat wil niet meteen zeggen dat een beheerde dienst van uw netwerk onmogelijk is. Na de installatie en configuratie van uw netwerkapparatuur wilt u natuurlijk dat de deze up-and-running blijft zonder omzien.

 

Via deze diensten zorgt u ervoor dat de productiviteit en de veiligheid van uw netwerk gemonitord en pro actief opgevolgd worden. Zo heeft u meer tijd en resources om u te focussen op wat echt telt: het ondersteunen van uw medewerkers en een uitstekende dienstverlening naar uw burgers

 

Wij hebben voor u twee interessante formules samengesteld om dit doel te bereiken. Zo vindt u zeker een oplossing die aan uw netwerkbehoeften voldoet. Eenerzijds omvat dit een hardware “Fix & Repair” formule die de nadruk legt op hardware ondersteuning, en anderzijds een managed service formule waarop het operationele beheer bij Cipal Schaubroeck terecht komt.

ciPort Network Services, iets voor u?

Al voorzien van de juiste hardware, maar wil u de productiviteit en resources van uw infrastructuur optimaliseren?

Graag een vrijblijvend gesprek over de oplossingen die Ciport NaaS of ciPort Managed Services u kunnen bieden? Vul dan zeker onderstaande formulier in, dan nemen wij spoedig met u contact op! U kan zoals altijd ook contact opnemen met uw relatiebeheerder of via jeffrey.goossens@cipalschaubroeck.be

13 + 3 =