Webinar: Clarus 2.0 op 27 juni 2022 om 14u

Datum: 27/06/2022
Tijd: 14:00 - 15:00


Graag nodigen wij jullie uit voor een nieuw webinar omtrent CLARUS, een platform voor digitale aangifte van overlijden, dat de link legt tussen het bestuur en de begrafenisondernemer. Wij tonen jullie graag de oplossing waar de voorbije maanden verschillende besturen effectief mee aan de slag gingen.

Pontes, Cipal Schaubroeck en Remmicom werkten samen om dit innovatief digitaal platform voor gemeenten en uitvaartondernemers uit te werken om de aangifte van overlijden online te verwerken. Dankzij de integratie met de burgerlijke stand applicatie CSdabs, kan het proces op efficiënte wijze verlopen.
Voor de ontwikkeling van het platform voor de begrafenisondernemer werd beroep gedaan op de experts van ontwikkelaar Starfisk.

Graag willen we in dit webinar de volledige flow van A tot Z overlopen. Concreet zullen wij alle stappen doorlopen in de verschillende onderdelen. Eerst de ingave door de begrafenisondernemer, daarna de verwerking binnen CSdabs, met de terugkoppeling van de documenten. Die laatste terugkoppeling laten we opnieuw ook zien aan de zijde van de begrafenisondernemer, zodat de volledige flow zichtbaar is.

 

Inschrijven kan via deze link.

 

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.