Infosessie ‘Nieuw rechtspositiebesluit’ – 7 februari 2023 – Webinar

Datum: 07/02/2023
Tijd: 13:30 - 15:00


Het ontwerp van besluit dat de rechtspositieregeling van het personeel van lokale en provinciale besturen vaststelt, zit in de laatste rechte lijn richting publicatie.

Dit nieuwe kaderbesluit zal aan lokale en provinciale besturen meer autonomie en vrijheden geven om een modern personeelsbeleid te voeren waardoor het HR-landschap grondig kan veranderen. Dit biedt u de mogelijkheden en opportuniteiten om sterker te staan in een arbeidsmarkt waar we meer dan ooit geconfronteerd worden met een ‘War for talent’.

Onze experten van Cipal Schaubroeck en A&S Solutions hebben de ontwikkelingen van dit kaderbesluit op de voet gevolgd. Hun adviezen en bedenkingen, op basis van de eerste, voorlopige ontwerpteksten, zijn aan u toegelicht tijdens de infosessies die plaatsvonden in het najaar 2022.

Op basis van de definitieve tekst, die we verwachten in de loop van januari 2023, willen we graag ons verhaal afmaken. In een digitale infosessie zullen we de grote lijnen van het nieuwe Rechtspositiebesluit toelichten, en bespreken welke zaken het nieuwe besluit effectief gehaald hebben.

Onze juristen, payroll-specialisten en HR-consultants kunnen u ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes, ontwikkelen van methodieken, uitvoeren van functiewegingen, voeren van onderhandelingen, implementeren in de Lima-suite, enz. We zullen ons concrete aanbod dan ook uit de doeken doen tijdens deze sessie.

Datum

Dinsdag 7 februari 2023 van 13u30 tot 15u

Praktisch

Deze infosessie wordt gegeven in de vorm van een webinar. De link om hieraan deel te nemen krijgt u enkele dagen voor aanvang.

Kostprijs

Deze infosessie is gratis.

Inschrijven

Inschrijven kan via onderstaand inschrijvingsformulier.

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.