Infosessie ‘Nieuw rechtspositiebesluit’ – 11 oktober 2022 – Webinar

Datum: 11/10/2022
Tijd: 10:30 - 12:00


Wordt het HR-landschap in Vlaanderen door het nieuwe besluit van de rechtspositieregeling drastisch gewijzigd?

Zoals u wellicht weet heeft de Vlaamse Regering een principiële goedkeuring verleend aan het ontwerp van besluit dat de rechtspositieregeling van het personeel van lokale en provinciale besturen vaststelt.

Dit nieuwe kaderbesluit zal aan lokale en provinciale besturen meer autonomie en vrijheden geven om een modern personeelsbeleid te voeren waardoor het HR-landschap grondig kan veranderen.

Dit biedt u de mogelijkheid en opportuniteit om sterker te staan in een arbeidsmarkt waar we meer dan ooit geconfronteerd worden met een ‘War for talent’.

Alhoewel dit ontwerp nog een weg dient te doorlopen, verwachten we het Besluit toch op relatief korte termijn. Het is dus van het allergrootste belang zich goed voor te bereiden en tijdig de nodige stappen te zetten, om vooral met kennis van zaken de juiste keuzes te maken.

Experten van Cipal Schaubroeck en A&S Solutions hebben de ontwikkelingen op de voet gevolgd. Hun adviezen en bedenkingen zijn dan ook terug te vinden in de nieuwe visie op de RPR.

Onze juristen, payroll-specialisten en HR-consultants kunnen u ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes, ontwikkelen van methodieken, uitvoeren van functiewegingen, voeren van onderhandelingen, implementeren in de Lima-suite enz.

Praktisch

Deze infosessie wordt gegeven in de vorm van een webinar. De link om hieraan deel te nemen krijgt u enkele dagen voor aanvang.

De infosessie wordt niet opgenomen.

Kostprijs

Deze infosessie is gratis.

Inschrijven

Inschrijven kan via onderstaand inschrijvingsformulier.

Inschrijven

Soort ticket Plaatsen
Infosessie 'Nieuw rechtspositiebesluit' - 11/10/2022 - Webinar
Vul hierna de gegevens in van deelnemer 1

Mevrouw
Mijnheer

Vermeld hier de administratieve contactgegevens van het bestuur/organisatie