Pepperflow en de integratie met uw BBC-suite – Webinar (04/03)

Datum: 04/03/2021
Tijd: 14:00 - 15:30


U bent op zoek naar handvaten om uw meerjarenplan op te volgen? U wil een goede inhoudelijke opvolging garanderen van projecten die u uitzet bij uw beleidsdoelstellingen?

Zo kunt u uw BBC-suite aanvullen met een state-of-the art tool voor projectopvolging. Pepperflow biedt u een oplossing waarmee u op een zeer overzichtelijke manier de projecten kunt opvolgen die u uitzette in het kader van uw doelstellingen en actieplannen. Cipal Schaubroeck en Pepperflow zorgen daarbij voor een doorgedreven integratie, zodat informatie uit uw BBC-suite op een geautomatiseerde manier terecht komt in uw oplossing voor projectopvolging, én zodat ook de nodige zaken worden teruggekoppeld. Pepperflow biedt u daarnaast een handige en transparante rapportering rond deze projectopvolging .

Niet enkel kunt u Pepperflow inzetten voor een doorgedreven projectopvolging. Tevens kan het u handvaten brengen in verband met organisatiebeheersing en opvolging van GDPR-verplichtingen. Handig, toch?

Wil u graag Pepperflow meteen een keer bekijken? Schrijf nu in voor het webinar op 4/3 (van 14.00 u tot 15.30 u) en we tonen u Pepperflow en de voordelen van de integratie met uw BBC-suite.

Dit is een digitale sessie, de link om deel te nemen aan het webinar krijgt u enkele dagen voor aanvang.

Kostprijs

Gratis

Inlichtingen

Indien u vragen heeft over deze opleiding kunt u contact opnemen met luc.jacobs@cipalschaubroeck.be

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.