Experten omgeving

Samen bouwen aan overheden van de toekomst

Bij vele lokale besturen neemt de vraag naar inhoudelijke ondersteuning toe. Ons Team Omgeving helpt lokale besturen, groot én klein. Naast de gekende ondersteuning met software applicaties, kan je bij ons ook terecht voor gerichte ondersteuning door gepassioneerde experts met ervaring én domein-kennis.

Wat biedt Cipal-Schaubroeck?

Wij stellen onmiddellijk inzetbare medewerkers ter beschikking voor de afdeling grondgebiedzaken, dienst omgeving, zowel op het niveau van de administratieve medewerker, de deskundigen (zoals de GIS-coördinator, mobiliteitsambtenaar, …) de omgevingsambtenaar én als diensthoofd. Al naargelang de vraag van kunnen jullie over ons beschikken voor korte of lange periodes.

Waarom kiezen voor Cipal-Schaubroeck?

Cipal-Schaubroeck is ruim 30 jaar dé partner voor steden en gemeenten. Wij zijn vertrouwd met de werking van lokale besturen, hun dienstverlening én de taakinhoud.

Onze experten zijn medewerkers in vast dienstverband, die hun ervaring opdeden bij steden en gemeenten. Wij staan in voor alle contractuele verplichtingen en werkgeversrisico’s. Tevens zorgen wij voor opleiding en bijscholing, zodat hun vakkennis steeds up-to-date is.

Wij kunnen voor jou verschillende formules op maat uitwerken. Dat kan gaan van bijstand ter plaatse om een tijdelijke afwezigheid op te vangen, tot ondersteuning op basis van een abonnements-formule.

Wat zeggen onze klanten?

  • Zij waarderen de continuïteit die we bieden, er staat immers een gans team paraat.
  • Het is een enorme troef om de verschillende applicaties te kennen én vanop afstand erin te kunnen werken.
  • Een helpdesk, waar je met meer dan louter vragen over omgevingsaanvragen of -meldingen te recht kan, dat is geweldig.
  • De kennis van de milieuregelgeving staat garant voor een excellente advisering van gemengde omgevingsprojecten.