Vacatures

Consulent / Helpdeskmedewerker EC Beleid & Financiën

ref: G20170718-2

Functieomschrijving

De Cipal Schaubroeck-groep helpt overheden om hun dienstverleningsopdracht efficiënt uit te voeren door hen innovatieve en betrouwbare ICT- en e-governmentdiensten van hoge kwaliteit aan te bieden. De Cipal Schaubroeck-groep realiseerde het voorbije boekjaar een omzet van ongeveer 37 miljoen euro en is actief bij klanten in lokale, regionale en federale overheid.

Cipal Schaubroeck nv, vestiging Geel, stelt binnen de Cipal Schaubroeck-groep een 200-tal medewerkers te werk en biedt oplossingen op maat van de klant. Het gaat daarbij zowel om softwareoplossingen en diensten voor diverse domeinen (Burgerzaken, Grondgebiedzaken, Beleid & Financiën, Personeel & Organisatie, …), als om oplossingen op niveau van infrastructuur.

Momenteel is er een vacature voor een gedreven BBC-helpdeskmedewerker (m/v) voor het expertisecentrum Beleid & Financiën.

Functie

Je krijgt een grondige inhouse opleiding in de BBC-materie (Beleids- en Beheerscyclus) en de Mercurius BBC-suite (software). Tijdens deze inhouse opleiding zal je de omgevingen leren kennen die wij voor onze klanten beheren.

Naast het ontwikkelen van je technische kennis, besteden wij ook aandacht aan de softskills.

Samen met andere collega’s sta je in voor het beantwoorden van vragen van klanten. Je zal daardoor goed op de hoogte zijn van klantenvragen, veel kennis opdoen en zo ook klanten optimaal kunnen begeleiden, tips geven om de documentatieset aan te vullen, …

Deze vragen of meldingen kunnen onder meer gaan over strategische meerjarenplanning en financieel management (Mercurius BBC-suite), werking van de applicaties, correcte invoer van informatie in de toepassing, … en dit alles in het kader van de Beleids- en Beheerscyclus van de provincies, gemeenten en ocmw’s.

Reageren?
Indien je jezelf in deze vacature herkent of meer informatie wenst, kan je contact opnemen met Roseline Leuckx, Sourcing Consultant per mail: roseline.leuckx@cipalschaubroeck.be

Je profiel

  • Bachelor Boekhouding/Accountancy/Fiscaliteit.
  • Je kan je snel inwerken in complexe materies.
  • Je combineert een analytische ingesteldheid met probleemoplossend vermogen.
  • Je bent erg communicatief en toont zin voor initiatief.
  • Je bent een gedreven team-speler.
  • Technische vraagstukken schrikken je niet af.
  • Kennis van de Beleids- en Beheerscyclus is een pluspunt.
  • Kennis van de werking van financiële diensten bij provincies, gemeenten en ocmw’s is een pluspunt.
  • Wij verwachten tevens van al onze personeelsleden dat zij beschikken over een rijbewijs voor het besturen van een wagen, van onberispelijk gedrag zijn en over een blanco strafregister beschikken.
  • Openstaan voor flexibele werktijden van maandag t/m vrijdag tussen 8:00u en 17:00u

Ons aanbod

Cipal biedt je een uitdagende werkomgeving waarin er ruimte is voor persoonlijke ontwikkelingstrajecten. Daarnaast geniet je van een competitief loon, aangevuld met andere extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, enz …