Onze trainers / coaches

Ronny heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen multinationals en begeleidt reeds 10 jaar intensief organisaties bij veranderingstrajecten. Gedreven vanuit een hands-on-mentaliteit en met een tomeloze energie, slaagt Ronny erin mensen en zaken in beweging te brengen. Groei stimuleren in mensen zowel als in organisaties, vormen zijn persoonlijke missie. Hij gaat op een doortastende manier te werk die steevast leidt tot perspectiefverruiming en aanmoedigt tot actie!

Een creatieve, pragmatische aanpak die inspireert tot nieuwe inzichten, typeert Chris als trainer-coach. Op een analytische manier weet hij de nodige handgrepen aan te bieden om op een veilige manier tot verandering te komen. De ruime ervaring die Chris heeft opgedaan in een productieomgeving, wendt hij nu aan om personen en teams te begeleiden om tot hun volle potentieel te groeien. Daarnaast is hij als coach gespecialiseerd in het begeleiden van personen met een burn-out.

Hanne is arbeidspsychologe met bijna 10 jaar ervaring binnen de openbare sector. Buiten het geven van training wordt zij ook regelmatig ingeschakeld in personeelsdiensten, waardoor ze vinger aan de pols houdt met het reilen en zeilen binnen de sector. Met een voorliefde voor Insights Discovery en alles wat met mensen te maken heeft, staat zij garant voor een enthousiaste en persoonlijke aanpak.

Sylvia inspireert met impact. Ze differentieert zich als trainer-coach met haar krachtige, intuïtieve aanpak en daarbij gaat ze geen enkel obstakel uit de weg. Sylvia kan teruggrijpen op een ruime ervaring in loopbaanbegeleiding, internationale en corporate training. Open, learn, share and develop zijn de centrale kernwaarden in haar aanpak.