Vul uw BBC-suite aan met projectopvolging – webinar Pepperflow

Datum: 23/09/2021
Tijd: 14:00 - 16:00


Bent u op zoek naar handvaten om uw meerjarenplan op te volgen?

U wil een goede inhoudelijke opvolging garanderen van projecten die u uitzet bij uw beleidsdoelstellingen?

In het voorjaar van 2021 sloegen Pepperflow en Cipal Schaubroeck de handen in elkaar. Pepperflow biedt u een oplossing waarmee u op een zeer overzichtelijke manier de projecten kunt opvolgen die u uitzette in het kader van uw doelstellingen en actieplannen. Cipal Schaubroeck en Pepperflow zorgen daarbij voor een doorgedreven integratie, zodat informatie uit uw BBC-suite op een geautomatiseerde manier terecht komt in uw oplossing voor projectopvolging, én zodat ook de nodige zaken worden teruggekoppeld.

Pepperflow biedt u daarnaast een handige en transparante rapportering rond deze projectopvolging.

Niet enkel kunt u Pepperflow inzetten voor een transparante beleidsrapportering maar ook voor een doorgedreven projectopvolging. Tevens kan het u handvaten aanreiken voor organisatiebeheersing en opvolging van GDPR-verplichtingen. Handig, toch?

Tijdens deze sessie zal er naast een algemene kennismaking met de toepassing Pepperflow ook worden stilgestaan bij de opvolgrapporten. Hoe maakt u als bestuur hier een succes van? Daarnaast gaan we uitvoerig in op de status van de technische integratie. Welke data wordt reeds gedeeld tussen de systemen? Wat zijn de volgende stappen? En waar gaan we hiermee finaal naar toe?

Wil u graag Pepperflow meteen een keer bekijken en op de hoogte blijven van de nieuwe ontwikkelingen? Schrijf nu in op het webinar, we tonen u Pepperflow en informeren u rond de voordelen van de integratie met uw BBC-suite.

Wanneer

donderdag 23 september van 14:00 tot 16:00 uur

Inschrijven

  • De deelname aan dit webinar is gratis

Vooraf inschrijven is verplicht. Klik hiervoor op de desbetreffende knop hieronder.

Ja, ik volg het webinar op 23 september.

 

Onze Algemene Voorwaarden Opleidingen & events zijn van toepassing.