Webinar koppeling Mijn Burgerprofiel – Applicaties Cipal Schaubroeck-groep

Datum: 14/06/2021
Tijd: 14:00 - 15:30


Mijn Burgerprofiel vormt de digitale voordeur van dienstverlening voor de burger, bereikbaar vanuit elke stad of gemeente. Tijdens een online informatiesessie op 14 juni om 14:00u, lichten we graag onze strategie toe voor de koppeling van verschillende toepassingen van de Cipal Schaubroeck-groep met Mijn Burgerprofiel. Cipal Schaubroeck en Digitaal Vlaanderen slaan hiervoor de handen in elkaar, zodat integraties met toepassingen van Cipal Schaubroeck, Remmicom, Green Valley Belgium en Fairville voor u beschikbaar komen.

Met de steun van de Vlaamse Overheid kunt u binnenkort aan uw burger de status van zijn dossiers terugkoppelen en documenten afleveren, over alle beleidsdomeinen heen. De burger van uw stad of gemeente kan zo via Mijn Burgerprofiel bijvoorbeeld:

  • Facturen, aanmaningen, aanslagbiljetten, fiscale fiches, oproepingsbrieven rond burgerzaken-documenten, … ontvangen,
  • De status van lopende dossiers nakijken, bijvoorbeeld bij aanvragen van wettelijke steunen, aanvragen van wijzigingen in dossiers rond burgerzaken, …

Daarnaast zal de integratie tussen Mijn Burgerprofiel en Onze Stad App uw dienstverlening in de broekzak van de burger brengen. Stad Hasselt vormt de drijvende kracht achter deze integratie, die vervolgens na de lancering voor de Hasseltse burger ook voor andere steden en gemeentes beschikbaar zal komen. Verder zorgt de integratie met het SmartLoket er voor dat ook afhalen van attesten enz. zeer eenvoudig wordt. Tot slot zult u ook úw medewerkers kunnen engageren om Mijn Burgerprofiel zelf te gaan gebruiken, omdat ook hun loonbrieven via dit kanaal kunnen worden afgeleverd.

Digitale transformatie en low touch burgergericht werken komen zo binnen handbereik voor u als stad of gemeente én voor uw burger!

Tijdens het webinar lichten we u de mogelijkheden graag toe en informeren we u meteen rond het inschrijvings- en onboardingstraject bij “Mijn Burgerprofiel”.

Heeft u ook interesse schrijf u dan in via het formulier hieronder. De link om online te volgen ontvangt u enkele dagen vooraf.

 

Inlichtingen

 

Digitaal Vlaanderen
Goedele Van der Spiegel
Programma Manager Mijn Burgerprofiel
goedele.vanderspiegel@vlaanderen.be

 

Cipal Schaubroeck
Isabel Van den Eynde
Manager Customer Relations
isabel.vandeneynde@cipalschaubroeck.be

 

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.