Rondetafelgesprek met vijf experts uit de GovTech sector

Datum: 22/06/2021
Tijd: 13:00 - 14:30


Op dinsdag 22 juni om 13:00u organiseert onze innovatiehub Flow Pilots een rondetafelgesprek met vijf experts uit de GovTech sector, dat u online kan volgen

Flow Pilots heeft al lang een passie voor technologie en overheid en heeft hier door de jaren heen een sterke expertise in opgebouwd. 

Omdat ecosystemen voor ons enorm belangrijk zijn en we geloven dat we door samenwerking tot de beste oplossingen komen, besloten we samen om verschillende vakexperts rond de tafel te brengen in ‘Het Technologiehuis’.

Onder begeleiding van moderator, techjournalist en founder van Tech.eu, Robin Wauters, zullen de experts uit de sector discussiëren rond een viertal stellingen met als kernvraag:

 

Hoe kan digitale technologie overheden helpen om burgers en bedrijven beter te betrekken?

<br><br>

We werken rond actuele thema’s, betrekken overheden, beslissingsnermers, techexperts en burgervertegenwoordigers. Om zo samen tot nieuwe inzichten te komen over de GovTech van onze toekomst.Omdat dit onderwerp ook u aangaat, kan u gratis meevolgen via onderstaande link.

Volg het event hier op dinsdag 22 juni om 14.00u

 

Deze zal op dinsdag 22 juni van 13:00u-14:30u het event livestreamen en u de kans geven om te reageren of vragen te stellen aan het panel.

 

 

Wij hopen u online te mogen ontvangen en inspireren!
Vragen over dit event? Contacteer ons via marcom@cipalschaubroeck.be

Roundtable GovTech

Hoe kan digitale technologie overheden helpen om burgers en bedrijven beter te betrekken.