Opfrissessie Mercurius ONLINE – BTW op 25-03-2021 van 9u tot 12u

Datum: 25/03/2021
Tijd: 09:00 - 12:00


Deze opleiding behandelt de verschillende werkwijzen om facturen en boekingen met BTW aan te maken. Eerst wordt de manier waarop u de BTW-parameters van uw bestuur kunt aanmaken en beheren besproken. U krijgt stap-voor-stap instructies voor het aanmaken van BTW-procenten, -activiteiten en –periodes en voor het aanmaken en beheren van de modules en maskers die uw bestuur kan gebruiken bij het aanmaken van facturen en boekingen.
Vervolgens wordt er dieper ingegaan op het aanmaken van inkomende en uitgaande facturen met BTW en op het corrigeren van die facturen. Daarna worden de diverse boekingen met BTW toegelicht. Tenslotte behandelt deze opleiding ook de verschillende BTW-rapporten die kunnen worden aangemaakt, waaronder de BTW-aangifte die bij het afsluiten van iedere BTW-periode op elektronische wijze aan de fiscus moet worden bezorgd.

 

Online sessie (dit is een interactieve sessie, tijdens de opleiding krijgt u toegang tot ons virtuele opleidingslokaal zodat u de theorie onmiddellijk om kunt zetten in de praktijk).

De kostprijs van deze opleiding bedraagt 116 euro exclusief BTW per deelnemer.

 

Uiterste inschrijfdatum: 1 maart

 

Inschrijvingsvoorwaarden

Door op inschrijven te klikken bent u ingeschreven voor deze opleiding en geldt dit meteen als officiële bestelbon. Als de deelnemer verhinderd is mag de plaats altijd door een collega worden ingenomen.

Onze algemene voorwaarden opleidingen & evenementen zijn van toepassing.

Voor vragen kan u terecht bij financien@cipalschaubroeck.be

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.