Mercurius – BTW op 26/09/2023 van 13 tot 16u in Geel

Datum: 26/09/2023
Tijd: 13:00 - 16:00

Locatie
Smart City Innovation Space (zaal Jupiter)
Gasthuisbos 2 (OPGELET: nieuwe straatnaam, voorheen Winkelom 2)
2440 Geel


Deze opleiding behandelt de verschillende werkwijzen om facturen en boekingen met BTW aan te maken. Eerst wordt de manier waarop u de BTW-parameters van uw bestuur kunt aanmaken en beheren besproken. U krijgt stap-voor-stap instructies voor het aanmaken van BTW-procenten, -activiteiten en –periodes en voor het aanmaken en beheren van de modules en maskers die uw bestuur kan gebruiken bij het aanmaken van facturen en boekingen.
Vervolgens wordt er dieper ingegaan op het aanmaken van inkomende en uitgaande facturen met BTW en op het corrigeren van die facturen. Daarna worden de diverse boekingen met BTW toegelicht. Tenslotte behandelt deze opleiding ook de verschillende BTW-rapporten die kunnen worden aangemaakt, waaronder de BTW-aangifte die bij het afsluiten van iedere BTW-periode op elektronische wijze aan de fiscus moet worden bezorgd.

 

Doelgroep: nieuwkomers op uw bestuur die facturen en boekingen met BTW aanmaken of medewerkers die hun basiskennis hierover willen opfrissen.

 

 

Locatie: Smart City Innovation Space, Gasthuisbos 2, Geel
De kostprijs van deze opleiding bedraagt 136 euro exclusief BTW per deelnemer.

Inschrijvingsvoorwaarden

Door op inschrijven te klikken bent u ingeschreven voor deze opleiding en geldt dit meteen als officiële bestelbon. Als de deelnemer verhinderd is mag de plaats altijd door een collega worden ingenomen.

Onze algemene voorwaarden opleidingen & evenementen zijn van toepassing.

Voor vragen kan u terecht bij financien@cipalschaubroeck.be

Inschrijven

Dit evenement is volgeboekt.