Infosessie CSR Openbaar domein – 27-02-2018 – Nazareth

Datum: 27/02/2018
Tijd: 09:00 - 12:00

Locatie
Vestiging Nazareth Cipal Schaubroeck
Steenweg Deinze 154
9810 Nazareth


Ontdek hoe u een grote efficiëntieslag kan maken met de automatisatie van innames openbaar domein.

Als lokaal bestuur krijgt u dagelijks tal van aanvragen te verwerken: voor verhuizingen, puincontainers, werven, infrastructuurwerken, horecaterrassen en manifestaties. Ook het GIPOD-decreet brengt administratief werk met zich mee.

Cipal Schaubroeck en Rombit nodigen u uit voor een infosessie over CSR Openbaar Domein. Dit gebruiksvriendelijke platform automatiseert het hele proces van inname openbaar domein: van de aanvraag, adviesverlening en behandeling tot het digitaal afleveren van de vergunning en het plaatsen van de parkeerverbodsborden.

Het platform staat toe om snel te koppelen met uw vertrouwde IT-systemen voor administratie, politie, financiën, evenementen en nutsbedrijven. Én GIPOD. Zo garandeert het een vlot, transparant en gebruiksvriendelijk beheer van innames openbaar domein, zonder grote meerinvestering in nieuwe IT-systemen.

Doelpubliek

  • Financieel beheerders
  • ICT-verantwoordelijken
  • Diensthoofden
  • Beleidsmedewerkers
  • Secretarissen

Programma

  • 9.30 Verwelkoming met verse koffie en ontbijtkoeken
  • 10.00 Infosessie over de automatisering van inname openbaar domein
    • met getuigenissen van klanten die hun ervaringen met de problematiek en met dit platform komen delen (oa. Stad Antwerpen).
  • 12.00 Einde

Topics die aan bod komen

Aanvraagportaal voor burgers en nutsbedrijven, beheersplatform voor medewerkers, communicatie tussen afdelingen, adviesverlening, digitale aflevering vergunning, betalingsmogelijkheden, registratie & conflictdetectie in GIPOD, communicatie met de burger, integratiemogelijkheden met vertrouwde IT-infrastructuur, planning, routing, werkorders, stockbeheer, signalisatie- en omleidingsplannen, handhaving, evenementen, digitale parkeerverbodsborden.

Kostprijs

Gratis

Locatie

Aula Schaubroeck (Cipal Schaubroeck)
Steenweg Deinze 154
9810 Nazareth

Meer info

www.openbaardomein.be

Onze Algemene Voorwaarden Opleidingen zijn van toepassing.

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.