Infosessie BBC2020 voor Mercurius-gebruikers – 10-12-2018

Datum: 10/12/2018
Tijd: 13:00 - 16:00

Locatie
Vestiging Nazareth Cipal Schaubroeck
Steenweg Deinze 154
9810 Nazareth


Infosessie BBC2020 voor Mercurius-gebruikers

Tijdens deze sessie geeft Geert Mertens van ABB een algemene toelichting omtrent BBC2020, u wordt uitgelegd welke voorbereidingen u dient te treffen in de Mercurius BBC-Suite om aan de slag te gaan met BBC2020 en we doorlopen het stappenplan.

Uiteraard zal u al met vragen zitten omtrent BBC2020. Om de infosessies vlot te laten verlopen, verzoeken we u uw vragen op voorhand in te dienen. U kunt hiervoor het vakje Opmerking gebruiken in het inschrijfformulier. U kan ons natuurlijk ook uw vraag mailen via financien@cipal.be (gelieve dan als onderwerp ‘Vragen voor BBC2020 infosessie’ te vermelden).

In januari plannen we nog een bijkomende infosessie in Geel. Van zodra deze datum bekend is, wordt deze toegevoegd aan het opleidingsaanbod op onze website.

Doelgroep

  • Financieel directeurs en medewerkers van de dienst financiën.
  • Deze infosessie is niet bedoeld voor besturen die starten met BBC2020 in 2019. Voor deze besturen worden aparte workshops en infosessies georganiseerd.

Prijs

  • Deelname aan deze infosessie is gratis

Locatie

Inschrijvingsvoorwaarden

  • Inschrijven kan tot 3 december (17:00u).
  • Door op inschrijven te klikken bent u ingeschreven voor deze infosessie. Als de deelnemer verhinderd is, vragen wij om dit ons tijdig mee te delen. Uiteraard mag de plaats altijd door een collega worden ingenomen.
  • Indien er minder dan 25 deelnemers zijn voor deze sessie, wordt deze sessie geannuleerd en kunt u, indien gewenst, aansluiten bij één van de andere sessies die worden ingericht.
  • Onze algemene voorwaarden opleidingen & evenementen zijn van toepassing.

Voor vragen kan u terecht bij financien@cipal.be.

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.