Infodag rond eNotulen en ePost – 26/03/2020 Geel

Datum: 26/03/2020
Tijd: 09:30 - 16:00

Locatie
Technologiehuis Geel / Cipal Schaubroeck
Cipalstraat 3
2440 Geel


Voor het team van Bestuur & Communicatie wordt 2020 zonder twijfel het jaar van innovatie! Om dit verder toe te lichten organiseren we een infodag rond eNotulen en ePost.

In de voormiddag organiseren we een workshop waarbij we enerzijds terugblikken op de ontwikkelingen van het voorbije jaar en anderzijds focussen op een aantal best practices. Wat al zeker op de agenda staat is een toelichting rond het gebruik van de module voor bekendmakingen (eNotulen DLB) en gebruik van mastersjabloon bij ePost. Daarnaast luisteren we ook graag naar u om te weten welke onderwerpen u graag nog verder aan bod ziet komen. Suggesties mogen steeds bezorgd worden via evy.vandeputte@cipalschaubroeck.be tot vrijdag 13 maart. Zo kunnen we bij het bepalen van de inhoud van de workshop zeker ook rekening houden met uw input.

In de namiddag lichten we dan graag onze plannen toe hoe we de Echo toepassing klaar willen maken voor de toekomst. Tijdens dit infomoment gaan we zowel in op de technologische als de functionele wijzigingen die we het komende jaar willen realiseren. We lichten toe hoe we dit traject zullen aanpakken en wat de vooropgestelde termijnen zijn. We zijn er van overtuigd dat we hiermee een toepassing zullen bieden waarbij we nog meer rekening houden met de input die we van u dagelijks mogen ontvangen.

Ook benieuwd? U kan hieronder inschrijven voor de sessie in Geel.

Op dinsdag 24 maart is er ook een sessie in Nazareth. Inschrijven kan hier.

Agenda

  • 9.30 u. onthaal met koffie
  • 10.00 u. workshop rond gebruik van de modules eNotulen en ePost
  • 12.00 u. lunch
  • 13.00 u. toelichting rond innovatietraject Echo 2020
  • 15.00 u. afsluitende drink en netwerkmoment

De kostprijs voor deze workshop bedraagt €90 als u de voormiddagsessie volgt.

Duid op onderstaand formulier aan of u de ganse dag (betalend) komt of enkel de voormiddag (betalend) of enkel namiddag (gratis).
Vergeet tevens niet te vermelden of u deelneemt aan de lunch.

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.