Digitaal Sociaal Dossier op O365 met koppeling DAV en mobiele werking

Datum: 03/06/2021
Tijd: 10:00 - 12:00


Het Digitaal Sociaal Dossier – product van co-creatie met onze lokale besturen – is ondertussen een vaste waarde voor het beheer van documenten.

Het afgelopen jaar werd het DSD echter verder geoptimaliseerd. Dit resulteerde in een nieuwe versie van DSD op O365, dewelke het gebruiksgemak verbetert en het werken op afstand nog gemakkelijker maakt. Ondertussen beslisten al meer dan 20 besturen om het DSD op O365 te gaan gebruiken voor de verdere digitalisering van hun sociale dienst.

Het co-creatietraject van het DSD werd ook dit jaar intensief verdergezet, met mooie resultaten tot gevolg. Samen met enkele archivarissen van onze lokale besturen, werd de connector met Digitaal Archief Vlaanderen (DAV) uitgewerkt. Deze connector zorgt er voor dat de documenten na het afsluiten van een dossier ook automatisch in het juiste serieregister binnen DAV terechtkomen. Ook op dit vlak ontzorgt het DSD dus het bestuur van complexe archiveringsprocessen.

Daarnaast is het mobiele gebruik van DSD een belangrijke meerwaarde van de versie op O365. Een beveiligde 2FA verbinding zorgt ervoor dat alle documenten vanuit elke werkplek (kantoor, thuis, huisbezoek,…) veilig oplaadbaar en benaderbaar zijn.

Heeft u ook interesse in deze oplossing of wilt u afwegen of deze tool ook voor uw bestuur interessant kan zijn, schrijf u dan in voor onze infosessie.

Agenda 03/06 – start om 10.00 u:

  • Introductie
  • Korte demo DSD
  • Toelichting connector met DAV
  • Opzet en mobile werking DSD
  • Vragenronde

U kunt ervoor kiezen om de infosessie online te volgen (deze link ontvangt u achteraf) of indien de omstandigheden het toelaten, fysisch aanwezig te zijn in het auditorium van Qubiz, op de site van Cipal Schaubroeck te Nazareth. U kunt uw voorkeur opgeven in onderstaand formulier.

Alvast tot dan!

Met vriendelijke groeten,
Team Zorg&Welzijn

Inlichtingen

Indien u vragen heeft over deze opleiding kunt u contact opnemen met isabelle.dehond@cipalschaubroeck.be

Inschrijven

Soort ticket Plaatsen
Digitaal Sociaal Dossier op 03/06/2021
Deelnemer 1

GEEF HIERONDER DE ADMINISTRATIEVE CONTACTGEGEVENS OP VAN HET BESTUUR