C&C Event: ciPort Cloud Community

Datum: 28/11/2019
Tijd: 09:30 - 14:00

Locatie
Brouwerij Het Anker
Guido Gezellelaan 49
2800 Mechelen


Neem deel aan de ciPort Cloud Community en blijf op de hoogte van alle nieuwigheden in ons datacenter en in ons productportfolio.
De eerste sessie vindt plaats op donderdag 28 november in Het Anker in Mechelen. Na de sessie is een lunch voorzien. Na de lunch is er een gratis bezoek aan de brouwerij!

Aarzel niet en reserveer deze datum alvast in uw agenda. Houd de komende weken zeker de website/mailbox in de gaten voor meer informatie over het programma die dag!

Logo_CiPort_V2
OVER CIPAL SCHAUBROECK

Samen met meer dan 500 gedreven en competente medewerkers bouwt de Cipal Schaubroeck-groep aan overheden van de toekomst. Diepgaande kennis van de overheidssector, gekoppeld aan krachtige en efficiënte HR- en IT-diensten maakt de groep uniek. Cipal Schaubroeck is niet alleen een kenniscentrum, maar ook een gids voor de klanten die zich vooral binnen de overheidsdiensten bevinden. Onze technische expertise is in elke omgeving inzetbaar, gaande van consultancy over projecten tot managed services. 60 gedreven medewerkers ondersteunen 24×7 uw on-premise, private cloud of public cloud omgeving. Cipal Schaubroeck staat voor relevante innovatie in co-creatie met de klanten en heeft de ambitie om, samen met diverse overheden, dé toon te zetten in de ontwikkeling van oplossingen die overheden ‘digitaal of smart’ maken.

Inschrijven

Soort ticket Plaatsen
C&C event - ciPort Cloud community
Deelnemer 1

Ja
Nee

GEEF HIERONDER DE ADMINISTRATIEVE CONTACTGEGEVENS OP VAN HET BESTUUR